De zondag is bij uitstek de dag van de week om lekker te eten, maar ook het tijdstip om daarbij al iets van een vakantiegevoel te creëren en daarvan te genieten. Voorliggende uitgave focust zich op koken en eten; het gevoel van een beetje vakantie kan daarbij naadloos aansluiten. Het is maar hoe je het zelf organiseert of misschien gewoon op je af laat komen. Op zondag mag de klok even uit het oog verloren worden, de calorieën evenzeer..
Een leuk slimmigheidje vooraf voor ouders die graag uitslapen. Zet je kinderen niet voor de TV of met een tablet in de handen, maar laat ze aan de slag gaan in de keuken. Recepten geschikt voor kinderen dragen een specifiek icoontje. Maar verder speelt comfort food een hoofdrol, of het nu ochtend, middag of avond is. En zoals de auteurs het stellen: "Good food is Good mood".
De gerechten in dit zondagboek zijn zeer uiteenlopend; dan weer eenvoudig, dan weer verrassend, maar altijd lekker en voorzien van duidelijke receptuur. Wat dacht je alvast van deze: Toast met appel en tahin, Wentelteefjes met fruit, Soep van geroosterde tomaten, Zalmburger met gember, Gambas in pernod, Mosselen van de bbg, Kip met bier, ...
Ik kijk alvast uit naar zulke zondag!
Ondertitel: "Eten & koken op de fijnste dag van de week".